Jaja lite smått filmtips

Skrivet den 2010-03-20 @ 12:36:49

Lite filmtips då.
"Brothers" från 2009.

Sam två barnspappan med fru och familj åker till Afghanistan med Sam mannar och deras helikopter blir nedskjuten. Alla tror att Sam är död även hans Yngre bror Tommy som precis har släppts ur fängelse. Sorgen är stor nu när alla tror att Sam är borta för alltid. Det blir en liten romans mellan Tommy och Sams fru. Men vad händer sen när Sam återvänder från Afghanistan och har inte alls vart död utan tillfångatagen av turban nissar med långt skägg? Jo han går lös på allt och alla, skjuter lite pistol och får många att gråta osv. 
Filmen var riktigt bra! den får 9/10 av mig :)
"Cirque du freak; The vampires Assistant" från 2009"
Två pojkar går i skolan, den ena har en fin familj med föräldrar som har pengar. Den andre pojken har ingen pappa och hans mamma är alltid full. dom är bästa vänner ända sedans 3an. Den fine pojken blev mobbad då kom fyllesonen och slog ner mobbarn osv. Dom smyger ut på natten till en freakshow och får se nåt dom aldrig kunde ana. Den ene är intresserad av spindlar och den andra vampyrer. Vampyrgillarn träffar en vampyr på freakshowen och ber om att få bli en vampyr han också. Men denne vampyren vägrar för pojkebns blod är inte rent . Spindelpojken tar vampyrens stora giftiga spindel och tar med den till skolan. Spindeln tar sig ur buren och biter Vampyrpojken. Vampyrpojken hamnar i koma och blir döende. Spindelpojken blir vampyr för att rädda Vampyrpojken ur koman. Vampyrpojken måste faeka sin död mm, för att kunna leva medde andra på freakshowen.
Filmen var bra den får 7/10 av mig
"Wrong turn at tahoe" från 2010"
Filmen handlar om killen som såg sin far bli ihjälslagen och vart räddad av en gangsterkonung från att bli dödad. Han står nu i skuld med sitt liv till bossen. Han levererar knark och hämtar pengar. Men en dag spårar allt ur! Bossen blir hotad av nån mexikan, dom åker till mexikanens klubb och slår ihjäl han med ett slagträ. Dom har nu startat ett krig mot Den största knarkkungen på sydkusten tror jag det var. Allt ifrån mord till giriga skurkar som skjuter. rena rama Vilda Western! hah
Filmen var bra den får 8/10 av mig
Sist och minst den här gången
"Bitch Slap" från 2009 tror jag.
Filmen handlar om 3 brudar som skjuter folk och slåss. Har inte ens orkat brytt mig i vad dom gör i filmen för den var dålig. enda pluset är att brudarna i huvudrollen är snygga som fan. Har inte så mycket att säga. Har för mig att den ska likna tex "Sin City" och den är jätte bra jämfört med den här. aja den var väl halvbra gjord i vissa stunder men inget för mig.
Filmen får 4/10 av mig


Wth

Skrivet den 2010-03-10 @ 17:47:02

Har vart på semester i nått land vet inte vad de heter, typ Sherbotaihaijan. Trevligt var det också, varmaste dagen låg temperaturen på sisådär 24- . hade skinnplös och en fårhud över mig. fiskade torsk och jagade ren med spjut. Fick en stor jävel på 240 pannor. Synd bara att spjutet bara skadade hans ben så fick lov att ta tag i öronen på den stackarn och vrida huvudet tills det lossnade. Sedan begav jag mig hem till sverige. åkte flotte hem med en tre fyra Indianer och landade i havstjärns hamnen igår. 
Idag har jag vart i skolan, och haft EN lektion! Det sög ganska hårt att ens åka in till skolan när jag fortfarande hade renpäls mellan tänderna och luktade torsk som en an fiskare.
Steker i shjanaj vettefan vad de hette


cc

Skrivet den 2010-03-09 @ 02:52:38

Jag sitter i London foer tillfellet och ventar po mitt plan hem som gor klockan 06:05 .. hehe skoent att det var 1- her iaf